Bétera celebra el 9 d’Octubre amb una processó cívica i focs artificials al Castell

L’Ajuntament de Bétera commemorarà el 9 d’octubre amb la tradicional processó cívica que recorrerà els carrers de la localitat i finalitzarà al Castell amb focs artificials.

Aquest diumenge dia 8 a les 19 hores començarà a desfilar des de Casa Nebot tota la comitiva que formarà part de la processó cívica i que comptarà amb la presència de l’Alcaldessa de Bétera, acompanyada del primer tinent d’alcalde, Carlos Abad i del regidor de Festes, José Vicente Martí al costat de la resta de la corporació local així com de les Obreres i Majorals 2024, les Falleres Majors i els representants de les cinc comissions falleres.

Una processó que, estarà ambientada amb música, danses, gegants i capgrossos gràcies a la participació del Grup de Danses Gran Via de l’Est, la Colla Xe que Burrà i la Xaranga Xe Quin Só”.

Aquesta comitiva recorrerà els carrers de Bétera fins a arribar als peus del Castell on la pirotècnia local, Rausell, prendrà la metxa d’uns focs artificials que il·luminaran el cel de Bétera. A les 23:45 hores l’orquestra Titàn amenitzarà la vetlada amb música en Fruits Bétera per a fer ballar a tots els veïns i veïnes.

Campanya de Sant Donís

L’àrea de Comerç han llançat la campanya ‘Enamora’t del comerç local i regala la Mocaorà’ fomentar el consum en el comerç local de Bétera dels dolços típics de Sant Donís.

Tota la cartelleria amb la programació i el cartell de la campanya de comerç per a plasmar la tradició de la Mocaorà ha sigut dissenyada pels alumnes del Taller d’Ocupació de disseny de productes gràfics.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà