El Club de Gimnasia Rítmica Llíria conquesta l’Andorra Gym Cup

gimnasia ritmica lliria
FOTOS: PAU TINEO.

L’Ajuntament ofereix una recepció a l’equip sènior

Una representació de la Corporació municipal, encapçalada per l’alcalde Joanma Miguel i el regidor d’Esport Nico Marco, ha oferit una recepció al Club Gimnasia Rítmica Llíria pels seus últims èxits esportius.

L’equip sènior del CGR Llíria es va proclamar campió del Torneig Internacional “Andorra Gym Cup” i va obtindre també el premi al millor conjunt de la rotació absoluta. Este trofeu es va celebrar el mes de setembre passat al Poliesportiu del Govern del Principat d’Andorra. En esta competició van participar més de 500 esportistes procedents de diferents països com Espanya, Gran Bretanya i França.

gimnasia ritmica lliria

L’alcalde Joanma Miguel va felicitar l’equip “pels grans resultats aconseguits i les va animar a seguir en eixa línia per a collir nous èxits esportius en el futur, i sempre amb el nom de Llíria per davant”.

L’edil d’Esport, Nico Marco, va voler destacar que este títol internacional “és fruit de l’esforç de les gimnastes i del gran treball que es porta realitzant des del club des de fa molts anys i que ha donat anteriorment altres extraordinaris resultats en diferents competicions”. A més, “en esta ocasió, per a estes joves ha suposat una experiència única poder disputar i compartir amb gimnastes d’altres països este torneig internacional”, ha afegit.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà