L’Eliana organitza una gameparty per als joves

L’Ajuntament de l’Eliana està organitzant un esdeveniment gratuït d’entreteniment integral dirigit als i les joves de totes les edats. La gameparty tindrà lloc el cap de setmana del 2 i 3 de desembre al Centre Municipal de Formació de Persones Adultes (EPA).

L’esdeveniment ha sigut acuradament dissenyat per l’àrea de Joventut per a oferir opcions per a tots els gustos. Així, comptarà amb zones de jocs electrònics amb Playstation 5 o Xbox i fins a 20 jocs diferents com Fortnite, Just Dance o FIFA 2024. També hi haurà tornejos mobile amb premis per als guanyadors i de Magic ‘The Gathering’ en la qual les persones participants rebran un pack de cartes amb el qual jugar, i que inclourà una modalitat commander amb l’ús de baralla pròpia.

L’horari de la festa gamming de dissabte serà de 10 a 20 hores, mentre que diumenge l’esdeveniment serà matinal i finalitzarà a les 14 hores. La inscripció prèvia en línia per als videojocs serà obligatòria a causa de l’alta demanda i amb la finalitat de garantir la comoditat de totes les persones participants. Per part seua, per al torneig Magic les inscripcions hauran de realitzar-se abans de les 15 hores del dimecres 29, ja que el nombre de places disponibles per a dissabte serà d’un màxim de 30, mentre que diumenge serà de 40.

El regidor de l’àrea, Juan Espinosa, ha recalcat que es tracta d’una oportunitat per a la comunitat juvenil elianera de gaudir, amb amics o en família, d’un cap de setmana ple de diversió i sana competició.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà