Llíria premia els millors curts en favor de la igualtat

25N lliria2

La marxa ‘Llíria Lliure de Violència contra la Dona’ ha recorregut els carrers

L’alcalde de Llíria, Joanma Miguel, i la regidora d’Igualtat, Reme Tordera, han entregat els premis del concurs de curts “2 minuts d’igualtat” per a sensibilitzar a la societat amb motiu del Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra la Dona.

En la categoria d’entre 17 i 18 anys, el primer premi va ser per a María Laura Franch pel seu curt “La titella”, mentre que RutGasullaAlbellava rebre el segon amb “Mejor sin ti”.

En la secció destinada a persones a partir de 19 anys, José Luis Albarracín va obtindre el primer premi amb “A Examen Global” i Carolina Alvarado va ser guardonada amb el segon pel seu audiovisual “El cambio está aquí”.

Marxa 25N   

Esta activitat s’emmarca dins de la programació que es desenvolupa esta setmana al municipi al voltant del 25N.

Més 450 persones han participat en la V marxa “Llíria Lliure de Violència contra la Dona”, encapçalada per representants de la Corporació municipal i que ha reunit també associacions de dones, centres educatius i altres entitats de la societat civil.

El recorregut pels principals carrers de la població ha conclòs a la plaça Major amb la lectura d’un manifest institucional amb motiu del Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra la Dona.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà