L’Eliana celebra el Dia de la Llengua Materna durant el mes de febrer

L’Ajuntament de l’Eliana llança la campanya ‘Cada dia una paraula’ per tal de promoure dia a dia un mot en valencià diferent i, així, celebrar durant el mes de febrer la llengua materna d’una gran part d’elianers.

Aquesta iniciativa la motiva el fet que el 21 de febrer és el Dia Internacional de la Llengua Materna, una data que destaca la importància de la diversitat cultural i lingüística.

Aquesta acció es desenvoluparà a través de les xarxes socials de l’Ajuntament, on es compartirà cada dia una paraula valenciana diferent —com llengua, pitxer, barranc o jupetí— i s’hi destacarà l’origen de la paraula i alguna curiositat que hi estiga relacionada.

La iniciativa s’emmarca dins del lema ‘L’Eliana viu en valencià’, que englobarà una sèrie de campanyes que busquen promocionar la llengua pròpia en àmbits diversos de la vida (lectura, escriptura, compra, etc.).

La regidora de Promoció Lingüística, Isabel Montaner, ha destacat la importància de promoure accions ‘que donen visibilitat a les llengües minoritàries i especialment a la llengua pròpia’.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà