Trail Marines Vell torna el cap de setmana del 24 i 25 de febrer

El cap de setmana del 24 i 25 de febrer l’esperit esportiu prendrà els carrers de Marines Vell amb la celebració de la setena edició del Trail Marines Vell.

L’esdeveniment començarà el dissabte a les 12 hores amb el Mini Trail Marines Vell que ha obert les inscripcions fins al 20 de febrer.

El diumenge a les 9 hores es donarà el tret d’eixida de la prova regna de 21 quilòmetres amb un desnivell de +1.140 metres i 300 participants ja que les inscripcions es van esgotar als 20 minuts. A les 10 hores donarà principi la carrera més curta, de 7 quilòmetres i +400 metres de desnivell, que comptarà amb 200 participants.

En discórrer bona part d’aquestes carreres per terreny del Parc Natural de la Serra Calderona s’ha respectat l’aforament permés per a aquesta mena de celebracions.
L’organització espera una jornada molt especial. “Aquest esdeveniment serveix per a unir als nuclis de Marines i Marines Vell, ja que comptem amb 120 voluntaris de tots dos.”, expliquen.

L’organització ha agraït la col·laboració de l’empresa de disseny gràfic d’Olocau ‘*Estudi Grafema’, que s’ha encarregat de la cartelleria, imatge i disseny gràfic, i a l’empresa ‘Grup Redimisca’ -primer grup nacional en venda, distribució i reparació de maquinària industrial- i a tots els xicotets comerços i empreses del municipi que han col·laborat.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà