Sant Antoni de Benaixeve presenta el cartell oficial de les Falles 2024

L’Ajuntament de Sant Antoni de Benaixeve ha presentat el cartell oficial de les Falles 2024. La composició ha sigut elaborada pels components de la Falla Túria-Plaça de l’Ajuntament, sota el lema ‘L’ADN faller’. La imatge ha sigut la guanyadora del concurs al millor cartell d’aquestes festes en el qual han participat les quatre comissions locals.

A la imatge que il·lustrarà la programació oficial de les festes, la qual representa unes Falles intergeneracionals, poden veure’s participants de totes les edats gaudint de les festes, així com diferents detalls simbòlics com una mascletà, els rams de l’Ofrena i la indumentària tradicional valenciana.

La presidenta de la falla guanyadora, Mayte Matoses, ha assegurat estar “immensament feliç per haver aconseguit aquest gran reconeixement després de rebre el premi al millor cartell entre les agrupacions de Sant Antoni de Benaixeve”.

“El cartell simbolitza el que la nostra falla porta dins del cor: la festa fallera”, ha detallat Matoses. La presidenta de la comissió també ha subratllat la importància de la trena d’ADN que corona el cartell amb els colors de la Real Senyera. “Són els colors que tant portem en el cor, al costat dels cohets i la indumentària valenciana”, ha conclòs.

La regidora delegada de Festes, María José Esteve, ha compartit el seu entusiasme per “el talent i la creativitat demostrats per totes les comissions participants en el concurs de cartells de les Falles 2024”, i ha posat en valor “l’alt nivell artístic present en cada proposta, en una mostra de la dedicació amb les quals totes les nostres comissions viuen les festes en honor a Sant Josep”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà