Sant Antoni de Benaixeve: tallers infantils gratuïts per al mes de març

L’Ajuntament de Sant Antoni de Benaixeve ha ampliat l’oferta de tallers gratuïts dirigits als xiquetsdurant el mes de març que tindran lloc a la Sala Multiusos de la Plaça de l’Ajuntament.

‘El concursazo’

El taller ‘El Concursazo’, programat per a l’1 de març, simula un concurs de televisió, on l’alumnat participarà dividit en dos equips i haurà de superar diferents proves i preguntes divertides, a l’estil trivial, que serviran per a reforçar els coneixements apresos a l’escola.

L’activitat se celebrarà en dues sessions. La primera, dirigida a xiquets i xiquetes de 6 a 8 anys, tindrà lloc de 17.30 a 19.00 hores, mentre que els joves de 9 a 12 anys podran participar en aquest taller de 19.00 a 20.30 hores. Les places són limitades i gratuïtes i les inscripcions es poden realitzar del 23 al 28 de febrer a través del següent enllaç: https://forms.gle/dRafEyLAfr25VtYJA

‘Posa’t en el meu lloc’

El 8 de març, amb motiu del Dia Internacional de la Dona, es durà a terme el taller ‘Posa’t en el meu lloc’, una activitat que, a més de proporcionar una experiència lúdica i divertida, servirà com a plataforma educativa i reflexiva per a celebrar i reconéixer el paper fonamental de les dones en la societat. A través de jocs, els participants descobriran personatges femenins inspiradors i formaran part d’emocionants narratives que celebren la diversitat.

‘Posa’t en el meu lloc’ se celebrarà també en dues sessions: de 17.30 a 19 hores per als menuts de 5 a 7 anys i de 19.00 a 20.30 hores per als de 8 a 10 anys. Les places són limitades i gratuïtes i es poden reservar de l’1 al 6 de març a través del següent formulari: https://forms.gle/vRj3q794CzjFYhv27

‘Taller escènic’

L’última novetat programada és el ‘Taller escènic’, l’objectiu del qual és que els més joves aprenguen, de manera divertida, a adquirir confiança a través de moviments i gesticulacions, i estimulen la intel·ligència verbal mitjançant jocs teatrals per a perdre la timidesa.Els xiquets i xiquetes de 5 i 6 anys podran gaudir d’aquesta activitat el 22 de març de 17.30 a 19.00 hores, mentre que hi haurà una altra sessió en horari de 19 a 20.30 hores per als joves d’entre 7 i 9 anys.

Les inscripcions es podran realitzar en línia del 15 al 20 de març, a través d’aquest enllaç https://forms.gle/AHyF25m5ngwUm2SY6, i les places són limitades i gratuïtes.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà