Una mestra de música del Lluís Vives de Benaguasil opta al ‘Goya’ de l’educació

profe

Ana Isabel Gómez ha dirigit el conservatori de la Unió Musical

Ana Isabel Gómez dona classes de música als 350 alumnes, d’entre 6 i 12 anys, de Primària del col·legi públic Lluís Vives de Benaguasil i ha estat inclosa entre el selecte grup de candidats que aspiren a ser el millor professor d’Espanya.

Isabel ha estat la primera sorpresa ja que la candidatura als premis Educa Abanca Millor Docent d’Espanya coneguts com el ‘Goya’ de l’educació ha de ser presentada pels propis alumnes o ex alumnes o per les famílies en el cas dels estudiants de Primària.

Així que la sorpresa ha estat doble, per inesperada i perquè no coneix qui l’ha proposat per als guardons de 2018. “Ha estat una sorpresa, no sabia gens. No sabia ni que existien ni que m’havien proposat, però estic molt agraïda i estar aquí és ja un premi”, explica emocionada.
Aquesta veïna de Benaguasil, de 38 anys, és membre de la Unió Musical de Benaguasil, ha dirigit el Conservatori de la Unió Musical de Benaguasil durant cinc anys, fa classes en el col·legi Luis Vives des de l’any 2010 i abans va exercir en el col·legi Cervantes de Bunyol, on va estar set anys.

A les seues classes tracta que els nens desenvolupin les seves habilitats, que cantin i ballin i cada any presenta un projecte d’innovació, a través de les convocatòries de la Conselleria d’Educació, dels quals li han aprovat tres.

Això li ha permès gravar un CD amb els seus alumnes en el proper estudi ‘Més de Mil’ de Benaguasil batejat com ‘Em cantis una cançò’ en valencià, castellà i anglès. També va posar en pràctica un taller de batukada que va sortir de les aules als carrers del poble i la realització d’un videoclip amb la col·laboració d’alumnes, professors i personal de l’escola per reivindicar la importància de la música a l’educació dels menors. També els alumnes de sisè de Primària van gravar un videoclip en el qual canten i ballen al ritme de ‘Es busquen valents’ del Langui.

Una altra de les candidates a millor docent del país és María Montiel Ferrer, també veïna del municipi de Camp de Tñuria, però que actualment exerceix com a docent en el col·legi Ciutat del Mar de Torrevella.

Els premis Educa tenen l’objectiu de reconèixer la labor exercida pels millors docents en el curs 2017-2018 en totes les etapes educatives i a qualsevol centre educatiu d’ensenyaments reglats, ja sigui privat, públic o concertat. Un jurat de professionals de l’educació serà l’encarregat de triar al millor en cada categoria.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà