El popular Ximo Segarra crida a la unitat enfront d’un tripartit d’esquerres

pp benaguasil ximo segarra

Més de 300 persones assisteixen a l’acte electoral

Quan falten huit dies per a la cita electoral de local i autonòmica, Populars Benaguasil va celebrar ahir a la vesprada l’acte central de la seua campanya amb la presentació de la candidatura UnitsXBenaguasil en el Casal Social.

A l’acte, presentat per l’exconcejal popular José Manuel Durá, van assistir més de 300 persones que van abarrotar l’edifici municipal per a escoltar les propostes de present i de futur plantejades per a Benaguasil.

Després del discurs que va realitzar Sofía Segarra per a presentar a l’alcalde Ximo Segarra en un moment d’enorme emoció en recordar la dedicació del seu pare amb Benaguasil i amb la ciutadania, va intervindre el president de Noves Generacions, Fran Doménech, per a agrair públicament el paper fonamental que se li dona en la candidatura a joves compromesos amb el seu municipi i amb l’aportació de noves idees.

Stephane Soriano, coordinador de la campanya i tàndem electoral amb l’alcalde Ximo Segarra, va prendre la paraula per a agrair la presència de nombrosos càrrecs públics en la presentació de la candidatura i per a fer un repàs de la gestió duta a terme al llarg d’aquests anys amb la consecució del Govern Municipal d’importants assoliments per a Benaguasil.

Segarra va agrair l’afecte de Benaguasil al llarg de tots aquests anys fent una crida a la unitat de la ciutadania entorn del projecte Populars Benaguasil enfront de l’aliança de tres partits partit d’esquerres per a conformar un tripartit.

Per a l’alcalde, “Benaguasil ho és tot per a mi i per això em deixe la pell en cada projecte, en cada iniciativa municipal i per a estar sempre al costat de la ciutadania. El pròxim 28 de maig, més que mai, us demanem la confiança per a mantindre l’estabilitat i la unitat que necessita el nostre poble”.

El coordinador comarcal de Camp de Túria, Héctor Troyano, la secretària general provincial, Reme Mazzolari, i el president provincial Vicent Mompó van traslladar el suport total tant del PP Provincial i Regional a Ximo Segarra i a tot el seu equip.

Mompó va recordar que, “Ximo Segarra és garantia d’estabilitat i d’unitat, una persona que al costat de tot el seu equip baralla per Benaguasil i perquè vengen més inversions a aquest municipi enfront de persones que porten anys en política i fins i tot alguna d’elles ha votat en repetides ocasions en contra del seu municipi, una cosa totalment incomprensible”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà