Mireia Martínez medalla de bronze en conjunt

L’esportista de La Pobla de Vallbona va aconseguir al costat de les seues companyes 68.600 punts

L’esportista de La Pobla de Vallbona, Mireia Martínez ha aconseguit penjar-se la medalla de bronze en el concurs complet del Campionat del Món de gimnàstica rítmica de València, on només va ser superat per Israel, or, i la Xina, plata.

Este guardó és la quarta medalla de Mireia en un campionat del món, al que suma altres dos en els europeus en només dos anys.

Junt a Mireia, Ana Arnau, Inés Bergua, Patricia Pérez i Salma Solaún, que van aconseguir el passaport olímpic per als Jocs de París 2024 gràcies al bronze en el Mundial de Sofia 2022, van sumar una puntuació de 68.600 per a repetir el resultat en terres valencianes.

Les gimnastes dirigides per la subcampiona olímpica Alejandra Quereda van obtindre en l’exercici amb cinc cércols una puntuació de 35.600 i 33.000 en l’exercici de tres cintes i dues pilotes.

Les espanyoles, que van acabar segones després de la participació de tots els països que integraven el Grup A, van caure al tercer lloc després del torn del Grup B, en el qual Israel va superar als vint-i-quatre països amb una puntuació final de 70.800 i la Xina va caure al segon lloc amb 70.050.

Les puntuacions, en comparació amb les de l’últim Mundial a Bulgària, van ser molt altes en territori espanyol. En 2022, Bulgària va ser or amb 66.000, Israel plata amb 64.650 i Espanya bronze amb 63.200. Bulgària, que sorprenentment va ser dotzena, i Israel, igual que Espanya, ja tenien el seu passaport olímpic aconseguit en Sofia.

Així, la Xina, Itàlia, Ucraïna, el Brasil i França són els països que aconsegueixen la classificació per als Jocs Olímpics de París.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà