L’Ajuntament de Benaguasil llança la campanya ‘Sentir el teu Estatut’

Ayuntamiento de Benaguasil

S’han col·locat pancartes a l’Ajuntament, el Centre de la Joventut, l’escoleta i el Museu Etnològic

L’Ajuntament de Benaguasil ha procedit a col·locar una sèrie de pancartes en les façanes dels seus edificis municipals en el marc de la campanya ‘Sentir el teu Estatut’, l’objectiu del qual és fer arribar a la ciutadania l’estatut d’autonomia de la Comunitat Valenciana i el dret civil valencià.

Per a això s’han col·locat a l’Ajuntament, a l’Escola Infantil Municipal, el Centre de la Joventut i el Museu Etnològic unes pancartes amb els articles més rellevants de l’Estatut, que va permetre al poble valencià tindre un govern propi amb les seues institucions i amb les seues tradicions i la seua cultura.

Amb aquesta acció l’Ajuntament pretén divulgar l’autogovern valencià, i el nostre dret civil foral valencià perquè la ciutadania tinga un coneixement del rellevant que és per a la vida dels ciutadans i posar en valor allò que ha suposat per al desenvolupament de l’autogovern de la nostra autonomia.

L’actuació s’inclou dins de la subvenció de la Generalitat Valenciana per a la realització d’actuacions relacionades amb el desenvolupament i la difusió de l’Estatutd’ Autonomia i la recuperació i divulgació del Dret Foral Civil Valencià.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà