Bétera es prepara per a celebrar el Dia Internacional de l’Orgull LGTBI+

Amb motiu de la commemoració el 28 de Juny del Dia Internacional de l’Orgull LGTBI+, un any més, l’Ajuntament de Bétera, a través de la regidoria d’Igualtat, vol visibilitzar el compromís del Consistori amb polítiques actives que garantisquen la inclusió i la diversitat social, el respecte a totes les persones independentment de la seua orientació sexual o identitat de gènere.

D’aquesta manera, en els edificis municipals ja onegen les banderes i pancartes que anuncien la celebració d’aquest dia i a les quals acompanya l’eslògan “Bétera amb orgull”. En aquest sentit, l’àrea d’Igualtat ha organitzat per a dimarts que ve dia 27 una campanya a peu de carrer en el Mercat on se situarà un punt d’informació i sensibilització dirigit a la ciutadania a partir de les 10:00h del matí.

Mentre que dimecres que ve dia 28 a partir de les 10:00h es realitzarà, en col·laboració amb el programa JOPRO de la regidoria de Joventut, una intervenció urbana de caràcter artístic, en la qual es pintarà l’Arc de Sant Martí en diversos elements urbans tant en l’Albereda com als jardins de Casa Nebot.

Aquesta intervenció artística, dirigida especialment a la població jove, pretén establir sinergies a l’hora de reflexionar sobre la realitat del col·lectiu LGTBI i sumar-se a la defensa i reivindicació d’una Bétera orgullosa de la diversitat dels qui l’habiten.

I per a finalitzar, en el pròxim Ple Municipal es donarà lectura a un manifest amb motiu de la commemoració d’aquest dia, sent aquesta altra de les propostes d’aquesta campanya institucional beterense.

Diversitecas

A més en aquesta línia d’iniciatives, el Consistori enforteix també el projecte DIVERSITECAS, amb l’ampliació de títols literaris i jocs didàctics en matèria de diversitat de gènere i activisme LGTBI, de les biblioteques dels centres educatius (CEIPS Lloma de Mas i Camp de Túria i l’IES Les Alfàbegues) així com de la biblioteca municipal.

Al costat d’aquests títols s’acompanya la campanya amb cartelleria específica que ha realitzat l’alumnat del Taller d’Ocupació de Disseny Gràfic i un marcapàgines amb el lema “llegir és protestar contra la intolerància”.

En definitiva, la setmana vinent Bétera serà un municipi “amb orgull”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà