Emoció i sorpreses en l’Exaltació de les Falleres Majors de Bétera

falleras betera 2Luisa Montilla i Andrea Peinado varen rebre la visita de la Fallera Major de València, Rocío Gil

Les Falleres Majors de Bétera, Luisa Motilla i Andrea Peinado, varen viure el passat dissabte 21 d’octubre l’acte que marca l’inici de la seua labor com a màximes representants del món faller a la localitat: l’Exaltació de les Falleres Majors. Una vesprada d’emocions i sorpreses en les que les dos falleres varen ser les protagonistes.

La jornada començava al Saló de Plens de l’Ajuntament de Bétera amb la signatura al Llibre d’Honor del municipi. Després, les Falleres Majors acompanyades per la Junta Local es varen desplaçar a Casa Nebot, on el grup de ball de Luisa Motilla li va dedicar un bolero. Allí es va rebre a les Juntes Locals Falleres d’altres localitats i als representants de les cinc comissions de Bétera, així com a les autoritats municipals i a una representació d’Obreres i Majorals del 2018.

Una de les visites més esperades va ser la de la Fallera Major de València, Rocío Gil, que no va voler perdre’s l’Exaltació. Com a agraïment per la seua presència, se li va fer entrega de l’insígnia del poble de Bétera i de la Junta Local Fallera. També varen estar presents les Falleres Majors de les cinc comissions de la localitat: l’Albereda, Carraixet, Gran Via de l’Est, Gran Via del Sur i La Barraca.

A les 18:30 hores donava començament l’acte de l’Exaltació a la Casa de la Cultura, amb un auditori ple de fallers, veïns i familiars de les Falleres Majors. El mantenidor va ser Antonio Goig, exvicepresident de la Junta Local Fallera d’Alzira i component del jurat que va elegir enguany a la Fallera Major Infantil de Bétera. Goig va dedicar amables paraules per a les Falleres Majors, que també es varen dirigir a l’auditori amb molta emoció. Per la seua banda, el president de la Junta Local Fallera, José María Asensi, va donar l’enhorabona a les noves Falleres Majors, com també ho va fer el tinent d’alcalde, Enric Álvarez.

La vesprada va finalitzar amb la desfilada de les associacions culturals del poble, acompanyada per la comitiva que va voler acompanyar a Luisa i Andrea en el seu dia.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà