Desenes de fallers omplin de color els carrers de Vilamarxant amb el Tren Faller

Diversió i disfresses variades

Vilamarxant va viure diumenge un dels majors espectacles de les falles i també un dels més participatius: el Tren Faller, que cada any organitzen les tres comissions del municipi, amb la col·laboració de la Regidoria de Festes i Tradicions de l’Ajuntament de Vilamarxant.

Així ho ha indicat el consistori local en un comunicat on ha detallat que desenes de membres de la Falla el Pilar, la Falla Pensat i Fet i la Falla el Colp van descobrir un dels secrets que millor es guarden al municipi: les disfresses que van lluir durant la desfilada.

Com cada any, la temàtica va ser molt variada i, com sempre, cada disfressa porta molts dies de treball que, com també és tradició, finalitzen a última hora. Però el resultat és espectacular.

Així les centenars de persones que, des de ben prompte, esperaven el pas dels protagonistes van poder veure escenes de l’oest, ‘bitxets’, llepolies, ballarines, soldadets musicals, arlequins, aus colorides, vestimentes d’altres èpoques, personatges de conte, éssers del bosc, gallinetes i pollets, “sombrereres” i “sombrerers” bojos, crítica política, un xicotet arc de Sant Martí, camperols i camperoles, xineses, i vestits quasi de disseny elaborats amb paper de diari.

Tota una mostra d’enginy i originalitat que converteix Vilamarxant en un referent de la comarca, i és que, un any més, el Tren Faller va ser tot un èxit de participació, públic i organització.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà