Casa Granero i El Rossinyol, segon i tercer al Concurs d’arròs del senyoret de Bétera

casagraneroLa meitat de la recaptació, més de 1.000 euros, anirà a l’Associació Espanyola Contra el Càncer

El restaurant de Sueca Sequial s’ha emportat el primer premi de la quarta edició del Concurs d’arròs del senyoret de Bétera. Casa Granero, de Serra, ha quedat segon, i El Rossinyol de Nàquera, tercer.

El menjador d’Evenser Restauración, al club social de Mas Camarena, s’ha omplit per al dinar previ a l’entrega de premis, que costava 20 euros i que donava la meitat de la recaptació a l’Associació Espanyola Contra el Càncer.

La jornada començàt a mig matí amb la preparació dels arrossos a les carpes instal·lades als exteriors del club social. Els concursants han començat en tres torns diferents perquè tots els arrossos arribaren en el punt idoni a la cata.

Desenes de persones s’han congregat per a tastar els diferents arrossos i emetre el seu veredicte particular. A continuació, dinar i entrega de premis en esta edició que ha comptat amb la participació de dotze restaurants: La Mar Salà de Cullera, Gambrinus de Set Aigües, Juan XXIII de Benifaió, Nazaret de la platja de Puçol, El Racó de Meliana, La Vieja Fábrica de l’Eliana, La Plaza de Torrent, Avenida 2.0 de Massamagrell, La Granja de Sueca, Sequial de Sueca, El Rossinyol de Nàquera, i Casa Granero de Serra.

L’alcaldessa de Bétera, Cristina Alemany, ha fet entrega del trofeu al primer premi i el conductor i organitzador de l’acte, José Antonio García, gerent d’Evenser Restauración, ha destacat l’alt nivell d’enguany.

Evenser Restauración, com a empresa organitzadora del concurs, és qui tria els participants -enguany escollits dins de la província de València i que l’any que ve ho seran de tot Espanya-, el jurat i qui es fa càrrec del gros dels premis en metàl·lic.

La meitat de la recaptació, més de 1.000 euros, anirà a l’Associació Espanyola Contra el Càncer.

 

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà