Condecoració per a la Policia local de Bétera

policialocal

En el Dia de la Policia Autonòmica a Sant Miquel dels Reis

El cos de la Policia Local de Bétera ha sigut condecorat hui per la seua tasca en defensa de la seguretat pública. Un reconeixement que ha recollir l’Inspector Cap de la Policia Local de Bétera, José Quilis, de mans del president de la Generalitat, Ximo Puig.

El lliurament de la distinció s’ha realitzat en el marc de la celebració del Dia de la Policia
Autonòmica al Monestir de Sant Miquel dels Reis, un  acte que enguany ha comptat amb la presència del ministre de Justícia, Fernando Grande-Marlaska.

En representació de Bétera han assistit l’alcaldessa de Bétera, Cristina Alemany, i la regidora de Seguretat, Raquel Puig.

«És el reconeixement a tot el treball diari que la Policia Local de Bétera realitza cada dia i que moltes vegades els ciutadans no percebem a simple vista. La Generalitat Valenciana ha volgut aquest any valorar aquesta tasca de servei i ajuda als ciutadans i ciutadanes de Bétera. Un reconeixement sens dubte merescut», ha ressaltat l’alcaldessa de Bétera.

«El reconeixement no és per a cap persona en concret, és per a tots els agents de Bétera que en els últims anys han anat formant-se i professionalitzant-se, desenvolupant més treballs i funcions al servei dels ciutadans», ha explicat el cap de la Policia Local de Bétera.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà