EUPV reclama al consistori diverses actuacions en favor dels discapacitats

Aprofitant l’inici de la marxa ‘Discapacitat en marxa pel respecte i la dignitat’, l’agrupació local d’EUPV ha reclamat a l’Ajuntament de Bétera que es prenguen algunes mesures encaminades a millorar l’estat de les persones que formen part d’eixe col·lectiu.

José García

Des d’EUPV de Bétera s’ha presentat una proposta davant l’Ajuntament de Bétera “perquè s’aprove una moció de suport a la Marxa pel respecte i la dignitat de la discapacitat”. Segons els membres d’esta formació política d’esquerres, es reclamen algunes actuacions amb que es desperte “la sensibilitat dels polítics i de la societat en general”.

A eixa proposta, EUPV reclama que l’Ajuntament de Bétera realitze el pagament immediat del deute contret amb tots els centres i serveis de discapacitat i malalties mentals; també que l’Ajuntament sol·licite la paralització del nou Pla de finançament per als centres de discapacitat en el 2013; i que es cree una mesa negociadora representada per totes les parts (entitats titulars, treballadors i treballadores, personal usuari, familiars i administració), per a resoldre el futur del sector.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà