Oberta la convocatòria del programa “Bétera et Beca”

Bétera et beca

Deu estudiants podran optar a les ajudes

Aquest estiu els joves estudiants de Bétera podran posar en pràctica els coneixements adquirits al llarg de la seua formació teòrica en dependències municipals gràcies a la convocatòria “Bétera et beca” que ha impulsat l’Ajuntament.

El Consistori ha destinat, amb recursos propis, més de 10.000€ perquè 10 joves estudiants del municipi realitzen les seues pràctiques formatives en les àrees d’Administració, Comunicació i Urbanisme durant dos mesos i al seu torn, obtinguen per això una remuneració econòmica de 500€ bruts mensuals.

Unes beques que, segons afirma l’Alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío, estan pensades perquè “l’experiència dels nostres joves en un entorn laboral és fonamental ja que els permet aplicar i complementar els coneixements adquirits en la seua formació acadèmica”.

“Bétera et beca” oferirà aquesta oportunitat a un total de 10 estudiants empadronats en el municipi, amb 18 anys d’edat i que es troben cursant Cicles Formatius de Formació Professional o Ensenyaments Universitaris Oficials de Grau, Diplomatura o Llicenciatura o equivalents o Masters Oficials de les Universitats.

Aquesta iniciativa municipal s’emmarca dins del Pla d’Impuls Local ACTIVA BÉTERA, a través del qual i entre altres objectius, pretén fomentar l’ocupabilitat i la formació entre els veïns i veïnes de Bétera i que en aquest cas se centra en donar suport a la formació dels joves estudiants amb pràctiques formatives.

Els perfils requerits per a aquesta convocatòria de Beques seran els de Grau Finances i Comptabilitat, Grau en Gestió i Administració Púbica, Màsters que tinguen com a requisit d’accés estar en possessió d’algun dels graus enumerats, Tècnic en Gestió Administrativa, Tècnic Superior en Administració i Finances, Tècnic Superior en Assistència a la Direcció, Grau de Dret, Grau de Periodisme, Grau de Topografia, Grau d’Enginyer Obres Públiques i Grau Arquitecte Tècnic.

Aquestes beques han sigut finançades amb fons propis de l’Ajuntament i tal com ha assenyalat el regidor de Personal, Manuel Pérez, “permeten als nostres joves estudiants l’adquisició de competències, habilitats i destreses que suposen una oportunitat més per al seu futur professional”.

La convocatòria estarà oberta fins dilluns que ve 7 de juny i les sol·licituds es presentaran en el Registre d’Entrada de l’Ajuntament o través de la seu electrònica.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà