Les cinc comissions fan la presentació d’esbossos de les Falles 2019

falleres betera

Desvetl·lats els secrets millor guardats de cada comissió fallera

Les 5 comissions falleres de Bétera per a les proximes Falles 2019 feren la Presentació d’esbossos dels monuments fallers el passat dissabre 24 de Novembre. L’acte, que va organitzar la Junta Local Fallera,  va transcorrer a la Casa Cultura de Bétera, on cada comissió fallera, va mostrar mitjançant un audiovisual les primeres pincellades de com seran els momument falleres.

Carraixet Major (Pequeño)

Sur Major (Pequeño) Betera camp turia

Est major (Pequeño)Després de l’audiovisual, els artistes fallers encarregats de la confecció dels monuments van pujar a l’escenari per explicar com seran eixes obres d’art que es plantaran als carrers el proper 15 de març, despres de l’explicació van signar els esbossos als representants de les seues comissions.

Barraca Major betera

Albereda MajoUna volta desvetl·lats el secret millor guardat de cada comissió fallera, van ser les màximes representants del món faller del poble, les Falleres Majors de Bétera per a les Falles 2019, la xiqueta Carla Gelde i la senyoreta Omayra Calvo, qui acompanyades de les seues Corts d’Honor i de la Vicepresidenta 1ª de la Junta Local Fallera, van pujar a l’escenari.

L’alcaldessa de Bétera, Cristina Alemany, va dirigir unes paraules als assistents sobre la festa i la el factor sentimental dels monuments per damunt de l’estètica, el remat o la pintura, i junt a la regidora de Festes, Raquel Puig se sumaren a la foto de grup abans que sonara l’himne de la Comunitat Valenciana.”

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà