del tros al plat

El Palauet estrena nova rampa adaptada als usuaris amb mobilitat reduïda

rapa sostenible

La rampa s’ha millorat l’alçada de la vorera i s’ha pintat la barana

 Després d’un mes d’obres, el nou accés a l’edifici de la Casa de la Cultura i la Llar del Jubilat de Bètera ja està acabat i els usuaris del centre ja la utilitzen “això està de categoria, feia falta una nova rampa per a poder entrar i eixir dels jubilats amb els vells genolls que tenim”, han comentat els majors del centre.

Les obres de la rampa han tingut un cost de 19.000 euros més IVA, i a més de la rampa s’ha millorat l’alçada de la vorera i s’ha pintat la barana.

La regidora de Drets Socials, Raquel Puig (Compromís), assegura que s’ha decidit fer esta obra per la necessitat de reduir la pendent, “la rampa era massa empinada i necessitàvem un bon accés per als nostres majors, molts d’ells amb mobilitat reduïda. És un accés que utilitza molta gent i des del govern volíem que estiguera com toca, doncs apostem perquè tots els edificis municipals siguen 100% accessibles”.

No hi han comentaris

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà.