60 alumnes d’ESO de l’IES ‘Les Alfàbegues’ participen en un projecte per convertir-se en empresaris

Cartell curs emprenedors

60 alumnes de 4t d’ESO i del grup del Programa de Diversificació Currícular (PDC) de l’IES ‘Les Alfàbegues’ tenen la oportunitat de fer-se empresaris des del passat gener gràcies al projecte ‘Escola d’Emprenedors Sostenibles’ que l’institut ha posat en marxa en col·laboració amb la regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Bètera, per a aquest curs 2013-14.

Jesús Pérez

La finalitat del projecte és que els alumnes treballen en equip, desenvolupen les seues habilitats empresarials i la seua creativitat amb el llançament de les seues pròpies cooperatives.
 
La regidora d’Educació, Rosario Martínez, ha declarat que la iniciativa servirà els alumnes per “posar en pràctica tots els secrets del món de l’empresa des de l’enfocament de la sostenibilitat”.

També ha explicat que els alumnes participaran al Mercat ‘Emprenedors Sostenibles’, que se celebrarà en el Centre Ambiental ‘El Vedat’ de Torrent, el pròxim 18 de maig, juntament amb altres centres participants i que l’experiència servirà els alumnes “per conèixer com es treballa la plataforma  telemàtica del projecte” a altres llocs i centres.  

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà