Alumnat de l’IES Les Alfàbegues s’acosta al coneixement de la realitat de l’atenció sanitària en contextos d’Emergència

iES ALFABEGUES

La ONG del centre està desenvolupant amb Farmamundi el Projecte Maletí Pedagògic: la salut és a la teua mà

El dimecres passat els estudiants de l’IES – Les Alfàbegues de Bétera van visitar les instal·lacions de Farmamundi com a part del procés d’Aprenentatge per a l’Acció que la ONG del centre està desenvolupant amb ells i elles en el marc del Projecte Maletí Pedagògic: la salut és a la teua mà.


Els estudiants de segon curs del cicle formatiu de grau mitjà Emergències i Protecció Civil van poder evidenciar el procés que realitza Farmamundi quant a Atenció Logística Humanitària en l’enviament de medicaments i material sanitari i conéixer el treball que realitza el nostre equip d’Emergències a la República Democràtica del Congo amb dones supervivents de violència sexual.


La salut és a la teua mà és un programa implementat per Farmamundi i finançat per la Generalitat Valenciana en diferents delegacions territorials en el qual treballem amb comunitats educatives d’Instituts d’Educació Secundària en els quals s’imparteixen estudis de Formació Professional. El programa busca que l’alumnat estiga conscienciat amb la realitat social i es mobilitze cap a la transformació en el marc dels ODS.


Ja eres part d’aquesta comunitat educativa?
Coneix més del nostre projecte pedagògic transformador!
Per a més informació segueix-nos en les nostres xarxes com @MaletinPedagogicoCVA y lasaludestaentumano.es!

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà