Bétera commemora el Dia de Lluita Contra el Càncer de Mama

Día Lucha Cáncer Mama Bétera

El 18 d’octubre també es va celebrar el Dia de la Menopausa

L’Ajuntament de Bétera ha donat visibilitat a la commemoració de dos dates fonamentals en matèria de salut de les dones. El 19 d’octubre, Dia Mundial de Lluita Contra el Càncer de Mama, per a conscienciar a la població beterense sobre la importància de la prevenció i el diagnòstic primerenc d’esta malaltia que afecta milions de persones en el món, particularment a dones. I el 18 d’octubre, Dia Mundial de la Menopausa, on s’ha volgut crear consciència que la menopausa és una fase més de la vida de la dona, donar a conéixer i naturalitzar els canvis i els símptomes.

“Hui eixim al carrer per a commemorar este dia i posar de manifest la importància de la salut de les dones sobretot per a fer front al càncer de mama gràcies a la prevenció, la detecció precoç, l’autoexploració i els tractaments. Afortunadament comptem amb grans professionals sanitaris i investigadors que fan més fàcil la vida dels i les pacients i hui és un dia per a donar-los les gràcies”, ha explicat l’Alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío.

Bétera es vist de rosa

Així, des del Consistori s’ha posat en marxa una campanya d’informació ciutadana, que compta amb diferents guies i fullets sobre totes dos temàtiques.

Una iniciativa que ha estat abrigallada per l’alcaldessa, la regidora de Dona i Igualtat, Marisa Martínez i la presidenta de la Junta Local del Càncer, Raquel Granell.

Juntes han recorregut les set farmàcies de Bétera per a fer lliurament d’estes guies sobre la menopausa i el càncer de mama: Farmàcia Manuel Aloy, Albereda, Daríes, Albiñana, Esther Giner, Javier Guevara i Mas Camarena.

“Amb esta iniciativa volem recordar el compromís de l’Ajuntament i de la tota la societat en la batalla contra esta malaltia. I al seu torn, donar les gràcies a totes les farmàcies de Bétera que sempre col·laboren amb cada campanya que posem en marxa”, ha indicat Marisa Martínez.

Estos materials, a més d’en farmàcies de Bétera, estan a la disposició dels veïns en els punts ADONA’T d’informació permanent sobre la salut de les dones en el Centre de Salut i en l’edifici municipal de Casa Nebot.

Día Lucha Cáncer Mama Bétera
Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà