L’Eliana obri el termini per sol·licitar parcel·les de l’hort d’oci de Mandor

Horts socials de l'Eliana

El nombre total de bancals ascendeix a 21

L’Ajuntament de l’Eliana ha obert el procediment per a adjudicar mitjançant sorteig les autoritzacions per a l’aprofitament dels horts d’oci i ús social de Mandor Canonge. En esta ocasió es tracta de les 13 parcel·les de recent creació, la superfície de la qual oscil·la entre els 28 i els 40 metres quadrats cadascuna, i la concesió tindrà una duració de dos anys. Amb esta acció el Consistori busca des de 2010 fomentar l’agricultura ecològica d’autoconsum, com a via per a revaloritzar l’espai públic, i donar resposta a una àmplia demanda social.

Els veïns interessats en participar podran presentar la instància de sol·licitud des de hui dia 20 fins al pròxim 3 de novembre, de manera presencial en el Registre General de l’Ajuntament o telemàticament en la Seu Electrònica. Com en ocasions anteriors, tindran prioritat les persones jubilades o en situació d’incapacitat, persones amb discapacitat i persones desocupades.

La regidora de Medi Ambient, Cristina Díaz, ha convidat als elianers a aprofitar este programa municipal pel qual creix l’interés any rere any i que promou hàbits de vida saludable, permet reconnectar amb la naturalesa i, al mateix temps, ofereix una solució de consum sostenible.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà