Obert el termini per a proposar candidats als Premis Ciutadania

Premis Ciutadania l'Eliana

Com a novetat, enguany es requerirà una motivació de les propostes

L’Ajuntament de l’Eliana ha convocat els XVI Premis Ciutadania Vila de l’Eliana que se celebraran, com és habitual, el pròxim 6 de desembre, amb motiu del Dia de la Constitució. Amb aquesta finalitat, s’ha obert la fase de proposició de candidats per part dels veïns i veïnes de la localitat, que estarà disponible fins al pròxim 17 de novembre a través del web lelianaparticipa.es.

Aquests guardons anuals reconeixen aquelles persones i col·lectius, públics o privats, que hagen destacat de manera rellevant per a contribuir al desenvolupament del concepte de ciutadania en diverses àrees o sectors. D’aquesta manera, el jurat triarà entre les propostes de les set categories: Premi Esport, Cultura, Educació, Activitat empresarial o econòmica, Sostenibilitat Ambiental i Trajectòria i rellevància. Per part seua, el premi Jove al millor expedient acadèmic i el guardó especial In memoriam -si n’hi haguera- es concediran, com sempre, sense votació pública.

Com a novetat, enguany es requerirà una motivació de les propostes. A més, cal recordar que no es poden repetir noms de guardonats, per a això es pot consultar la relació de tots ells en els 16 anys d’història d’aquests premis al web municipal.

Des de la regidoria de Participació Ciutadana, Jorge Pérez Comeche, ha recordat que l’objectiu és premiar l’excel·lència ciutadana, reconeixent els seus mèrits personals i promovent la consciència d’unes realitats que no admeten indiferència, i uns valors que confereixen sentit a la democràcia com a projecte perfectible de vida lliure en comú i que fa possible construir, entre tots i totes, una l’Eliana millor.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà