Luisa Motilla, Fallera Major de 2018

fallas2018

La representant de Gran Via de l’Est, de 38 anys, treballa a l’Hospital Psiquiàtric de Bétera

La representant de Gran Via de l’Est, Luisa Motilla Nieto, de 38 anys, es la Fallera Major de Bétera de 2018. La nova regina de les falles fa dos exercicis intentà ser fallera major i ara veu complit el seu desig.

Treballadora de l’Hospital Psiquiàtric de Bétera és mestra de ball de la Nova Escola de Danses de la seua comissió, així com del grup d’infantils. Minuts després de conèixer la notícia es mostrava feliç amb el càrrec que ostentarà a partir del dia 3 de juny.

Passades les huit de la vesprada del passat dijous la comitiva de la Junta Local Fallera, encapçalada pel seu president, José María Asensi, entrava al despatx de l’alcaldessa de Bétera, Cristina Alemany, per acompanyar en silenci la telefonada de la primera regidora de la ciutat dirigida a la que anava a ser Fallera Major de 2018.

L’alegria es disparà a l’ajuntament i la veu entretallada d’emoció de Luisa apenes s’escoltà quan Cristina Alemany li comunicava que era l’escollida.

El 3 de juny, amb l’elecció de la Fallera Major Infantil, començarà un nou manament faller a Bétera. Enguany no ha hagut cap candidata més al càrrec de Fallera Major.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà