l’Infantil Femení del CN Bétera obté una plata i tres bronzes al Campionat d’Espanya

CN SOS Bétera

L’equip cadet femení ha obtingut el 5é lloc a la general

L’equip infantil femení del Club Natación SOS Bétera ha aconseguit este cap de setmana el Subcampionat d’Espanya a la prova de 4×50 natació amb aletes, així com 3 medalles de bronze a les proves de 4×50 obstacles, 4×25 remolcament de maniquí i 4×50 combinada. A més, l’equip d’Aitana Pérez, Aitana González, Aitana Melitón i Laura Abraham han aconseguit el 3r lloc a la general, acreditat amb el trofeu i un diploma.

Per la seua banda, l’equip cadet femení, format per Ana Inés Ordóñez, Alejandra López, Irene Arnal i Aina Arnal han aconseguit un 4t lloc a la prova de 4×25 remolcament de maniquí i 5é en 4×50 natació amb obstacles. A més, han obtingut un meritori 5é lloc a la general, aconseguint millorar les seues marques personals.

Pel que fa a l’equip infantil mixt, amb Vincent Camps i Rafa Payá, junt a Aitana Pérez i Aitana Melitón, van aconseguir el 4t lloc, fet que els acredita ja com a esportistes d’Alt Nivell.

CN SOS Bétera

La Reial Federació Espanyola de Salvament i Socorrisme (RFESS) és qui ha organitzat el Campionat d’Espanya d’hivern, que s’ha celebrat el cap de setmana 6 i 7 de febrer a la Piscina Parquesol de Valladolid. Fins allí s’han desplaçat 138 esportistes de 21 clubs de 8 comunitats autònomes amb els seus tècnics.

L’entrenador Roberto Bravo, qui ha acompanyat els socorristes del CN SOS Bétera, ha destacat “​la bona competició de tots i totes, per damunt de les medalles obtingudes, sobretot per l’esforç que han fet i el companyerisme que ha mostrat en cada prova​”. A més, també ha volgut compartir els resultats amb la resta de l’equip tècnic, Borja, Víctor i Miguel Sinisterra, i amb les famílies dels nadadors.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà