EUPV reclama a la consellera d’Infraestructures que el bus Bétera-Serra torne a oferir el seu servei a les 20:08 hores

La recent supresió del servei d’autobus entre les poblacions de Bétera i Serra, més enllà de les 19:35 hores, ha fet que molts usuaris reclamen la tornada d’este mitjà de transport en l’horari de les 20:08 hores, com succeïa fins abans de la supresió d’este servei, ja que eixa hora és quan finalitza la seua jornada laboral. EUPV ha enviat eixes reclamacions a la Conselleria d’Infraestructures.

José García

Des d’EUPV ja s’han formulat unes preguntes a la Consellera d’Infraestructures, Territori i Medi Ambient, referides a la supresió d’este servei que connectava diàriament els municipis de Serra i Bétera i que molts usuaris reclamen que torne en l’horari de les 20:08 hores. Recorden des d’esta formació política que este servei públic “possibilitava la mobilitat des de l’àrea metropolitana als pobles i zones residencials, després de la jornada laboral”.

L’encarregat de sol·licitar informació a la Conselleria d’Infraestructures és el portaveu adjunt d’EUPV a les Corts, Ignacio Blanco, qui ha reclamat una resposta per escrit en què s’expliquen els motius de la supressió d’este servei públic; també reclamen que es diga si existeix un estudi respecte a l’impacte econòmic que espera obtindre la Conselleria, amb la supressió d’este servei; finalment, tenen interés a EUPV en saber si és posible que este servei públic es restablisca.

“Esperem que la consellera, Isabel Bonig, conteste per escrit el més prompte possible a les preguntes que li hem formulat, i que la resposta siga que de forma immediata restablirà una línia d’autobusos que, de manera unilateral i sense valorar el perjudici que suposa per als veïns i les veïnes, va ser suprimida”, han manifestat des d’EUPV.

 

1 Comment
  1. aquestos gastadors empedernits, que no tenen mirament en els d’apeu, ells que viatgen en primera i amb vehicles del gobern, que a la fi i cap sòn nostres puix els pagem tots amb els impostos, no hi sòn capassos de ser mes solidaris amb els que per les circunstàncies depenem del sevei public, cossa que deurien fer ells, doncs no apart dels retalls en jornals tanmateix eliminen mitjos que a les persones d’apeu nessessitem. aneu-vos a la…….

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà