Arranca Fent Infància, el programa per als menors en situació de vulnerabilitat

Ribarroja

Riba-roja ofereix reforç escolar i activitats lúdiques

L’Ajuntament de Riba-roja ha posat en marxa recentment el programa Fent Infància, dirigit a atendre menors d’edat en situació de vulnerabilitat.

L’objectiu d’aquesta iniciativa, que compta amb professionals amb experiència en infància en risc d’exclusió, és proporcionar classes de reforç escolar i activitats lúdiques i recreatives als menors que es troben en situació de vulnerabilitat de Riba-roja.

“El que volem és afavorir l’autonomia i desenvolupament personal i social d’aquests xiquets/es i, per a això, promovem el contacte amb àrees i activitats diferents que els permeten gaudir, a més de despertar i desenvolupar habilitats personals que puguen potenciar-los com a individus socials”, ha destacat Lola Verdeguer, regidora de Polítiques Inclusives.

En el municipi de Riba-roja de Túria resideix un col·lectiu de xiquets/es que, per diferents causes, es troben en situació de vulnerabilitat. Part d’aquest col·lectiu infantil es caracteritza, entre altres coses, per no tindre accés a rebre reforç escolar o impossibilitar-se la participació a diferents activitats necessàries i beneficioses per a gaudir l’etapa d’infància com són les d’oci, socials, infantils i extraescolars, entre altres.

El programa compta actualment amb 30 beneficiaris dividits en dos grups de 15 persones cadascun, que es reuneixen dos dies a la setmana cada grup per separat.

Les activitats que s’inclouen en Fent Infància són molt variades, però actualment només s’estan podent realitzar les que la pandèmia permet. En concret el programa contempla roll playing, reptes TikTok, senderisme per Riba-roja i orientació espacial, taller de reciclatge, jocs tradicionals, tallers d’Igu

No hi han comentaris

Deixar un comentari

El vostre correu no es publicarà.