Aquests són els alumnes guanyadors dels premis TecnOK

San Rafael_La Pobla de Vallbona_2022

La Mancomunitat ha lliurat els premis del concurs de microrelats

La Mancomunitat Camp de Túria ha lliurat els premis del VIII Concurs de Microrelats TecnOK de la Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives (UPCCA) del departament de Serveis Socials i Sanitat.

El jurat ha determinat que els guanyadors de la categoria de Primer Nivell (alumnes de 1r i 2n de l’ESO) són Alba Gómez Sanmartín del col·legi Iale de l’Eliana en primera categoria; Carlota Dolz Hernández del col·legi Mas Camarena; i Iván Soriano Contelles del col·legi Asunción de La Nostra Senyora de Riba-roja.

Quant al segon nivell, en el qual participen els xics que cursen 3r i 4t de l’ESO, el primer premi ha quedat desert. El segon premi l’ha aconseguit Sara Claros Pérez del col·legi Asunción de La Nostra Senyora i el tercer premi és per a Amparo Cervera Sifre del col·legi Sant Rafael de La Pobla de Vallbona.

Aquest concurs es consolida any rere any amb l’objectiu de conscienciar a l’alumnat dels centres educatius sobre la importància del bon ús de les tecnologies.

La presidenta de la Mancomunitat Camp de Túria, Lola Celda, ha assistit al lliurament de premis al costat de representants polítics delsmunicipis que han aconseguit premis.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà