Maribel Aisa, rècord d’Espanya de llançament de pes en F60

maribel aisa

L’atleta va adjudicar-se el títol al campionat d’Espanya

Maribel Aisa González, veïna de Vilamarxant, ha batut el rècord d’Espanya de llançament de pes en la categoria F60 per a adjudicar-se el títol nacional en el campionat que es va disputar en Antequera.

Els 11,11 metres de distància que va aconseguir en el seu millor intent en el Campionat d’Espanya li va valdre el títol nacional i un nou reconeixement per al seu palmarés.

Aisa, que va ser olímpica a Seül i no va poder estar a Barcelona per una greu lesió, és una reconeguda atleta en la modalitat d’heptatló que ara destaca en la disciplina de llançament de pes.

La veïna de Vilamarxant ha sigut entrenadora de l’esportista local Vanesa Civera, que també va aconseguir el ceptre nacional en salt de tanques.

Xavier Jorge, alcalde de Vilamarxant, ha felicitat l’atleta pels seus èxits: “Tindre al nostre poble a atletes de la talla de Maribel Aisa és un gran orgull, ja que porta el nom de Vilamarxant per totes les ciutats en les quals participa”.

“Després d’una dilatada carrera continua demostrant que està a un altíssim nivell. Este títol amb una plusmarca nacional acredita les seues ganes de competir i continuar superant-se”, ha acabat el primer edil.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà