La Generalitat inverteix 3 milons d’euros en vivenda al Camp de Túria

Reunió d’arquitectura bioclimàtica a la Mancomunitat

La seu de la Mancomunitat Camp de Túria ha acollit una reunió de treball dels ajuntaments de la comarca amb la secretaria autonòmica d’Arquitectura Bioclimàtica i Sostenibilitat Energètica, Laura Soto.

La cita, a la qual s’ha convocat a alcaldes i regidors, així com al personal tècnic encarregat d’aqueixa àrea, tenia com a objectiu informar sobre les línies d’ajudes que s’estan impulsant des de la Generalitat en matèria d’arquitectura.

La secretària autonòmica ha presentat el total de la inversió destinada als ajuntaments de Camp de Túria a través de les diferents línies d’ajudes. En concret, la inversió a la comarca supera els 3 milions d’euros des de l’any 2020 fins a 2023.

Entre les principals línies d’ajudes es troba el Pla Conviure, destinat a rehabilitació d’immobles de patrimoni públic que vagen a destinar-se a ús públic no residencial; el pla IRTA, per a l’impuls de la innovació i investigació per a la transició ecològica en l’arquitectura, i Recuperem LLars, dirigit a la recuperació d’edificis o habitatges per a destinar-les a lloguer amb finalitats socials, entre altres.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà