Arranca a la comarca la carrera electoral del 28M

El candidats participen en la pegada de cartells

La comarca del Camp de Túria ha iniciat la campanya de les eleccions municipals del 28 de maig. Els pobles s’han despertat repletes de cartelleria dels diferents candidats. Panells, fanals o pancartes penjades en els principals carrers estaran visibles fins al dia dels comicis.

A Llíria, el PP, Compromís, PSPV, Ciudadanos o VOX van estar presents des de la mitjanit d’ahir fent visible la seua candidatura. A La Pobla de Vallbona, un dels grups més multitudinaris va ser el de Centrants per La Pobla, en el qual el seu representant Jaime Ruix, mostrava la seua felicitat al costat del seu equip electoral.


Riba-roja de Túria iniciava també la carrera electoral amb la presència de formacions joves dels partits, com va fer el PSPV- PSOE. Així mateix, els simpatitzants populars amb Alberto Gimeno al capdavant, van començar els treballs publicitaris des de la seua seu amb la col·locació d’una pancarta.

A Bétera, la formació blava va començar el treball des de primera hora de la vesprada des de la seu del seu partit, igual que el PSPV-PSOE, que al costat dels seus afiliats van donar principi amb “il·lusió i entusiasme” a la col·locació de la seua cartelleria i el farciment dels sobres electorals.

A Benaguasil, el lema “Units x Benaguasil” va començar a estar present en l’avinguda del municipi per part del Partit Popular.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà