Mazzolari (PP) demana una àmplia majoria per a transformar Llíria en una “ciutat referent”

elecciones pp lliria

El PP celebra el míting de campanya amb González Pons i Mompó

La candidata a l’Alcaldia de Llíria, Reme Mazzolari, ha demanat la confiança en les pròximes eleccions municipals i autonòmiques del pròxim 28 de maig per a aconseguir una àmplia majoria que permeta transformar Llíria en una “ciutat referent”.

Mazzolari s’ha pronunciat en estos termes durant la presentació de la candidatura i míting de campanya celebrada en el Multiusos. L’acte ha comptat amb el sotssecretari general del PP Esteban González Pons i el president del PP de la província de València Vicente Mompó.

La candidata popular ha assegurat que és “el moment d’iniciar un ambiciós projecte per a recuperar Llíria i aconseguir que els seus carrers i places embellides conviden a veïns i visitants a passejar per elles”.

Per a això, reforçaran la neteja viària i un millor manteniment del nucli urbà i les urbanitzacions, es durà a terme un pla de reurbanització dels barris i millora d’accessos, es crearan noves zones d’aparcament i es reduirà la zona blava.

Mazzolari ha destacat que “la nostra prioritat és convertir Llíria en una ciutat segura, tranquil·la i agradable perquè sense seguretat no hi ha llibertat”. Així, ha anunciat que treballarà perquè Llíria compte amb una Comissaria de Policia Nacional, incrementarà la plantilla de Policia Local i la dotarà de més formació, qualificació i recursos. També crearà comissàries de proximitat, videovigilància als carrers i hi haurà una resposta contundent davant les ocupacions il·legals.

Aposta per un Campus d’FP Dual

Mazzolari ha anunciat que treballarà per a convertir el complex cívic El Prat, en un estat ruïnós i desaprofitat, en un campus educatiu d’FP Dual i aconseguir que s’instal·le un Centre de Turisme de la Generalitat, perquè “volem generar oportunitats per als nostres joves”.

Igualment, ha assegurat que habilitaran espais perquè els alumnes puguen estudiar i no hagen d’anar-se fora i, per descomptat, “continuarem amb la construcció de les noves infraestructures educatives que tant necessitem, com el nou IES Camp de Túria i el nou col·legi de Mura”.

De la mateixa manera, ha destacat l’aposta per defensar un oci cultural, musical i esportiu que pose a Llíria en el mapa turístic. “Crearem una gerència Cultural des de la qual promoure el nostre patrimoni de la mà de la nostra cultura musical, amb festivals per a tots els gustos i potenciar programes per a l’allotjament turístic de qualitat”.

Projecte esportiu en El Canó

En matèria esportiva, la candidata popular ha defensat un ambiciós projecte esportiu en les instal·lacions de El Canó, on es concentren gran part de les diferents disciplines esportives, sense deixar d’atendre el manteniment i millora de les instal·lacions en altres zones del municipi.

“Per als nostres majors, volem posar en marxa l’ampliació de la Llar del Jubilat i, a més, continuarem reivindicant el centre de dia i la residència per a persones majors i amb discapacitat”, ha destacat Mazzolari, qui ha assegurat que “en l’ADN del PP està baixar els impostos, per això, baixarem la pressió fiscal amb la plusvàlua municipal i l’eliminació de la taxa de la poda”.

Finalment, ha defensat una “administració més pròxima, àgil i flexible, per això, eliminarem la cita prèvia obligatòria i s’ampliarà l’horari d’atenció al ciutadà” i ha destacat que “potenciarem el teixit comercial i continuarem apostant per la implantació de noves empreses”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà