L’alcalde de l’Eliana nomena els regidors del nou equip de govern socialista

La regidora de Compromís no forma part de l’executiu de Salva Torrent

L’alcalde de l’Eliana, Salva Torrent, ha donat a conéixer aquest matí la configuració del nou equip de govern per a la dotzena legislatura de la democràcia, durant el període 2023-2027, després dels resultats de les passades eleccions municipals.

El primer edil ha aprovat una resolució com a pas previ al pròxim ple en el qual s’adonarà de totes les delegacions i configuració de les diferents comissions informatives.

El govern queda presidit per Salva Torrent, i li acompanyen 3 dones i 4 homes, tots del grup municipal socialista.

La portaveu del Grup Socialista, Marta Andrés Peiró, ostentarà les delegacions de Coordinació General, Grans Projectes, Infraestructures i Serveis, Desenvolupament Econòmic i Polítiques d’Igualtat. Per part seua, Enrique Martínez Escrivá es farà càrrec de les àrees d’Hisenda, Patrimoni, Govern Interior i Seguretat Ciutadana. Cristina Díaz Ocheda continuarà dirigint les àrees de Sostenibilitat Ambiental i Benestar Animal i a més es fa càrrec de Recursos Humans.

Quant a Vicente Zamora Cervera, ostentarà les delegacions de Desenvolupament Urbà, Habitatge i Polítiques Esportives. Jorge Pérez Comeche, per part seua, continuarà al capdavant de l’Agenda 2030, Participació Ciutadana, Transparència, Modernització de l’Administració, Cooperació i Voluntariat i Comunicació Institucional.

Eva Santafé Miguel dirigirà les àrees d’Educació, Formació, Cultura, Biblioteca, Política Lingüística, Polítiques Socials i Persones Majors. El regidor debutant Juan Espinosa Gil es farà càrrec de Cultura Festiva, Turisme, Joventut i Sanitat.

L’alcalde Salva Torrent ha signat també sengles resolucions amb el nomenament dels membres de la Junta de Govern Local, presidida per ell mateix i composta pels regidors i regidora Marta Andrés Peiró, Enrique Martínez, Vicente Zamora, Jorge Pérez Comeche i Juan Espinosa Gil; i les dels dos tinents d’alcalde Marta Andrés Peiró i Enrique Martínez Escrivá.

Torrent ha destacat la solvència, i capacitat de treball de les regidores i regidors de l’Equip de Govern afegint que “estan preparats per a afrontar els reptes de progrés i desenvolupament del municipi de l’Eliana en els pròxims quatre anys”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà