Prop de cinquanta empreses han assistit a la jornada sobre residus a Power Electronics

L’acte ha comptat també amb la presència de regidors i alcaldes d’ajuntaments de la comarca

La Mancomunitat Camp de Túria ha organitzat la Jornada sobre la “Nova legislació sobre envasos i residus”. Una cita que ha comptat amb el suport de l’Agència Valenciana de la Innovació (AVI) i la col·laboració de l’empresa Power Electronics, on s’ha desenvolupat l’esdeveniment. Prop de 50 empreses de la comarca Camp de Túria i de fora d’ella s’han donat cita de manera presencial per a assistir a l’esdeveniment. Una jornada que ha sigut dirigida per la directora del departament de Promoció Econòmica de l’ens supramunicipal, Chelo Herraéz.

L’Institut Tecnològic de l’Embalatge, Transport i Logística (ITENE) ha sigut l’encarregat de desgranar el nou Reial decret 155/2022, de 27 de desembre, d’envasos i residus d’envasos. La trobada ha començat amb la benvinguda de Lalo Salvo, propietari de Power Electronics; i l’alcalde de Llíria, Joanma Miguel. La cap de Projectes de la Unitat d’Envasos i Economia Circular de ITENE, Paula Torrijos, ha desenvolupat el gruix de la jornada que s’ha retransmès en directe pel Canal de Youtube de la Mancomunitat Camp de Túria.

“Des de Power Electronics estem compromesos amb el medi ambient i fem un esforç responsable amb la nostra flota de vehicles. La nostra política és clara, la nostra mobilitat no pot dependre de vehicles a combustió“, ha explicat Lalo Salvo, Vicepresident Tècnic i Propietari de la companyia. Per part seua, l’alcalde de Llíria ha indicat que “som una comarca innovadora que aposta pels nous reptes que són noves oportunitats. El medi ambient i l’agenda 2030 són els nostres objectius, sent empreses més eficients serem més competitius”.

L’acte ha comptat també amb la presència de regidors/as i alcaldes/as d’ajuntaments de la comarca i ha sigut clausurat per la presidenta de la Mancomunitat Camp de Túria, Lola Celda. “Jornades com aquesta posen de manifest la nostra política. Portem anys, des de la Mancomunitat Camp de Túria, treballant per millorar el creixement econòmic de la comarca amb projectes que ajuden a les empreses i els comerços del nostre territori en innovació, digitalització”, ha comentat Celda. “En definitiva, avançar cap al futur amb més garanties d’èxit. Com aquesta han sigut moltes les jornades i les formacions que hem realitzat i les continuarem fent perquè creiem que és la fórmula de l’èxit. La col·laboració públic privada capaç de convertir a Camp de Túria en un territori innovador”, ha assenyalat Celda.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà