23J en imatges: Els polítics acudeixen a les urnes

Galeria 7 Fotos
diana morant elecciones

Als comicis estan anomenats 3.727.999 persones de la Comunitat Valenciana

Les 6.167 meses electorals instal·lades en la Comunitat Valenciana s’han constituït aquest diumenge amb total normalitat i de manera “ràpida i efectiva”, segons ha informat la delegada del Govern en la Comunitat Valenciana, Pilar Bernabé.

Només s’han produït incidències menors, però en general ha sigut una de les constitucions de taules “més ràpides que es recordaven en aquest centre de dades”.

Els candidats per València com la socialista Diana Morant i el popular Esteban González Pons, el president de la Generalitat, Carlos Mazón; l’alcaldessa de Valencoa, Maria José Català; la vicepresidenta de Diputació de València, Reme Mazzolari; i alcaldes i regidors de la comarca de Camp de Túria, com Héctor Troyano i Paco Gorrea ja han acudit als seus respectius col·legis electorals a depositar el seu vot.

Als comicis de hui estan anomenats 3.727.999 persones de la Comunitat Valenciana (1.990.911 a València, 1.306.271 Alacant i 430.817 a Castelló).

Així mateix, 181.765 persones han demanat exercir el vot per correu, un màxim històric per la coincidència de les eleccions amb les vacances estiuenques.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà