La Mancomunitat constitueix el Node de transferència d’Innovació per a impulsar projectes I+D+I a la comarca

El Node treballa per a fomentar la innovació en aquest territori

El departament de Promoció Econòmica i Ocupació ha dut a terme la segona reunió del Node per a la Transferència d’Innovació a la Comarca Camp de Túria, on ja s’han posat en marxa els objectius que es van plantejar en la constitució d’aquest Node el passat 16 d’octubre, com són identificar i impulsar projectes I+D+I a la comarca i enfortir l’ecosistema d’innovació.

La Conselleria d’Innovació, Indústria, Comerç i Turisme de la Generalitat Valenciana ha impulsat aquest Node a través del Programa II de suport a projectes pilot d’innovació en el municipi.

Aquest Node està compost per la directora del departament de Promoció Econòmica i Ocupació i el personal tècnic responsable de les àrees que abasta aquest departament: Innovació, Projectes Europeus, Desenvolupament Local, Prospecció d’Empresa i Comunicació. Així mateix, les seues accions estan assessorades i coordinades juntament amb el Comité Estratègic per a la Innovació, un grup especialitzat conformat per experts en la matèria.

La sessió ha començat amb la posada en comú de la presència de la Mancomunitat Camp de Túria en jornades i esdeveniments com la Digital Summit i la Mobility Innovation VLC 2023. A més, s’ha planificat l’assistència de les persones integrants del Node a la Redit Summit 2023, que se celebrarà el pròxim 16 de novembre, i a la 3a Edició Internacional de Sostenibilitat en Ciutats i Turisme i Innovació 5.0, que tindrà lloc els dies 9 i 10 de novembre. En aquest cas, la Mancomunitat assistirà a aquests esdeveniments amb la finalitat de consolidar noves col·laboracions, conéixer nous projectes, enfortir el sistema valencià d’innovació i potenciar la comarca del Camp de Túria com a territori innovador.

La reunió va concloure amb la presentació del document de Pla d’Accions dirigit a l’equip tècnic del Node, el qual recull les principals línies estratègiques i els mecanismes de control i seguiment per a la seua posterior implementació.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà