La Carrera d’Arbres i Castells ajorna la seua pròxima edició fins a 2025

arboles y castillos 2023

L’objectiu és aconseguir un projecte més ambiciós

El tècnic del servei d’Esports de la Mancomunitat Camp de Túria s’ha reunit amb els coordinadors esportius dels municipis de la comarca per començar a treballar en la pròxima edició de la Carrera d’Arbres i Castells, que tindràlloc en 2025.

L’objectiud’aquesta trobada ha sigut posar en valor les característiques d’aquesta carrera i la necessitat de començar a treballar des d’aquest moment en millorar i aconseguir que la Carrerad’Arbres i Castells siga un projecte més ambiciós i atractiu tant dins com fora de la comarca de Camp de Túria.

Aquesta carrera és un esdeveniment que reuneix proves d’asfalt, muntanya i etapes combinades que vertebren una comarca, fomenten l’esport i promocionen el patrimoni històric i natural de Camp de Túria, a través del seure corregut pels dos parcs naturals més importants, la Serra Calderona i el riu Túria.

La finalitat de la Carrera d’Arbres i Castellsés potenciar el turisme de la comarca, amb un itinerari que recorre els monuments naturals i arquitectònics mésr ellevantsdelsmunicipis, destaquen: l’olivera mil·lenària “La Fardeta” a Casinos, “El puntal del sLlops” d’Olocau, el bosc de sureres de “La sabonera” i els molins a Gàtova,el pi de Salt a Nàquera, paratge la Vallesa, el parc de SantVicent a Llíria, el paratge Les Rodanes a Vilamarxant i el parc fluvial del Túria.

El llegat medieval també està present al seupas, com el Castell del Real, entre Olocau i Marines, la “Font del Frare” del S. XVIII a Olocau, la aldea Morisca de l’Olla a Marines, el Castell del S. XI de Serra, el Castell de Bétera, el “Tossal de la buitrera” a Llíria, la pujada al Real Monestir de Sant Miquel a Llíria o els castells de Benissanó i Riba-Roja.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà