Nova junta de govern de la Mancomunitat: entren PSOE, Compromís, Ciudadanos i UCIN i es queden fora PP i Vox

mancomunitat

Els alcaldes de Riba-roja i Llíria ocuparan dues vicepresidències i el PP rebutja la tercera

La Mancomunitat Camp de Túria va celebrar ahir un ple extraordinari en el qual han participat els representants dels 17 ajuntaments dels municipis de la comarca.

El ple, presidit per l’alcaldesa de Benissanó, Amparo Navarro com a nova presidenta de la Mancomunitat, ha aprovat la composició de la nova Junta de Govern Local, a la qual han sigut convidats a participar els partits polítics amb representació: PP, Vox, UCIN, PSOE i Compromís.

Finalment estaran representats en els socialistes, Compromís, Ciudadanos i UCIN.

Quant a les vicepresidències, l’alcalde de Riba-roja, Robert Raga, ostentarà la primera vicepresidència i serà responsable del àrea de Promoció Econòmica i Ocupació; i l’alcalde de Llíria, Joanma Miguel, ocuparà la segona vicepresidència i serà responsable del àrea de Mobilitat, Sostenibilitat i Benestar Animal.

La tercera vicepresidència i la responsabilitat del Departament de Benestar Social i Sanitat queda buida després de la negativa del Partit Popular.

Xavier Jorge Cerdà, regidor de Vilamarxant, serà el responsable d’Innovació, inclosa en l’àrea de Promoció Econòmica i Ocupació, qui al seu torn ha pres possessió del càrrec, al no haver pogut acudir als anteriors plens.

També s’ha dut a terme l’aprovació de la Proposta de Constitució de la Comissió d’Hisenda, Patrimoni i Personal, que ha conclòs amb els vots a favor de tots els partits polítics.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà