Olocau millora el paviment i la seguretat de l’avinguda Font del Frare

olocau

Els treballs continuaran al carrer Riu Miño de Pedralvilla

L’Ajuntament d’Olocau ha dut a terme una actuació de condicionament, pavimentació i pintat en l’avinguda Font del Frare i alscarrers Les Piteres i Miguel Hernández.

Es tracta d’unes obres de millora de vies públiques que continuaran en els pròximsdies a la urbanització Pedralvilla en el tram del carrer Riu Miño comprés entre els carrers Riu Duero i ElsPins. 

El cost total d’execució ascendix a 37.909 euros, finançats amb fons municipals, i elst reballs realitzats han consistit en la pavimentació amb aglomerat asfàltic en calent, sobre reg d’adherència i previfresat de la superfície, així com la posterior senyalització horitzontal.

Amb això, s’ha donat una solució definitiva als desperfectes que existien i s’ha aconseguit millorar les condicions del trànsit rodat i la seguretat dels usuaris.

Per a l’alcalde Antonio Ropero, esta actuació “suposa una notable millora en la circulació per a nombrosos veïns, i reflecteix el compromís del Consistori amb la renovació dels carrers i els camins del nostre municipi”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà