Els municipis de Camp de Túria emmudeixen en record dels deu morts en l’incendi de Campanar

Galeria 7 Fotos

Representants polítics i veïns guarden minuts de silenci enfront dels ajuntaments

Els municipis de Camp de Túria, on les banderes han onejat a mitja asta durant tres dies, han continuat hui amb les mostres de suport i solidaritat amb les víctimes del tràgic incendi de Campanar. A Llíria, Benaguasil i Olocau s’ha guardat un minut de silenci pels deu morts en el sinistre que ha convertit en cendres dos edificis residencials del barri valencià.

Enfront de l’Ajuntament de Benaguasil, representants municipals encapçalats per l’alcalde Ximo Segarra i veïns s’ha sumat al minut de silenci en memòria de les víctimes i des del consistori han mostrat “el nostre suport i solidaritat a la família, amics i companys de les víctimes”

Representants de la corporació municipal de Llíria encapçalada per l’alcalde, Joanma Miguel, al costat de veïns de la localitat, han participat hui en el minut de silenci a la plaça Major en rècord i senyal de dol pelr les deu víctimes mortals de l’incendi de València.

“Volem manifestar els nostres més sentides condolences i solidaritat amb els famílies afectades per la tragèdia i la ciutat de València”, han expressat des de l’Ajuntament de Llíria.

També Olocau ha expressat el seu dol per els víctimes de l’incendi amb un *entit minut de silenci a la porta de l’Ajuntament.

Aquest migdia, treballadors del Consistori, veïns, així com els regidors Juan González, Olga Brínquez, José Paricio i María José García Pitarch, i l’alcalde, Antonio Ropero, s’han concentrat a la porta de l’Ajuntament per a guardar un sentit minut de silenci en senyal de dol per els víctimes de l’incendi que és va produir dijous passat.

Prèviament, el primer edil ha expressat, en nom del poble, el dolor pel terrible succés i el suport als familiars dels 10 persones que van perdre la vida i als centenars d’afectats.

Així, amb el minut de silenci, Olocau ha volgut transmetre el seu condol i la seua solidaritat després d’aquesta tragèdia, així com el seu reconeixement al treball realitzat pel personal de seguretat, assistència sanitària i emergències.

Els actes de rècord i solidaritat amb els víctimes van començar el passat divendres amb la suspensió dels actes dels Falles 2024 programats el cap de setmana i minuts de silenci als portes dels ajuntaments.

És el cas de l’Eliana, Riba-roja, Vilamarxant,Nàquera i la Pobla de Vallbona, que van ajornar tots els actes festius programats i van convocar un minut de silenci als portes dels ajuntaments com a mostra del respecte i solidaritat cap als víctimes del tràgic incendi.

A Sant Antoni de Benaixeve, la corporació municipal, els funcionaris i treballadors de l’Ajuntament, al costat de nombrosos veïns del municipi és van sumar al minut de silenci convocat amb motiu del lamentable incendi.

Més de mig centenar de persones van mostrar el seu condol amb els víctimes de l’incendi als 12 hores als portes de l’ajuntament .

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà