La Diputació obri les seues portes a les juntes locals falleres del Camp de Túria

fallas dipu

El president al costat de les falleres majors de València reben a huit juntes locals del Camp de Túria

La Diputació de València ha obert hui les seues portes a les juntes locals falleres de tota la província. Enmigd’unambientfestiu, el president de la corporació provincial, Vicent Mompó, i les falleres majors de València Mª Estela Arlandis i Marina García, acompanyats per les vicepresidentes primera i segona de la institució, Natàlia Enguix i Reme Mazzolari, han rebut a 53 juntes locals que representen a les comissions falleres d’altres tants municipis de diferents comarques de la província. Entre elles, han sigut presents huit juntes del Camp de Túria i una de La Serrania.

Un any més, la Diputació torna a estar a costat de les Falles dels pobles valencians amb la tradicional recepció a les comitives de la província, les quals han estat acompanyades pels diputats de la corporació corresponents.

A ritme de xaranga, els responsables de les juntes locals, alcaldes i regidors delsmunicipis de València ambtradició fallera han pogutrecórrer les instal·lacions del Palau dels Scala i han visitat l’exposició ‘Ninots’, instal·lada en el Saló de Reines de la Diputació i amb entrada gratuïtafins al 19 de març.

Procedents del Camp de Túria han acudit les juntes locals falleres de Llíria, San Antonio de Benagéber, Benaguasil, La Pobla de Vallbona, Náquera, Bétera, L’Eliana y Riba-roja. Mentre que de Los Serranos ha participatla de Pedralba.

La Diputació de València ha completat la primera de les jornades de la seua tradicional Recepció fallera. Per demà queda la segona jornada de la Recepció organitzada per la Diputació, a la qual estan convidades totes les comissions de la província, incloses les del Cap i Casal.

La plaça Manises torna a convertir-se estos dies en epicentre del món faller, en esta ocasióamb el lema triat pel govern provincial en les seues primeres festes al capdavant de la institució: ‘Unes Falles de traca’.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà