Adrián es Museros s’imposa (40-30) a Pasqual de la Pobla en la final del ‘Trofeu Milar’ de Frontó Individual

El Camp de Túria
Adrián de Museros s’ha imposat a Pasqual de la Pobla per 40-30 en la final del ‘Trofeu Milar’ de Frontó Individual, disputada en el centre cultural d’Alfafar.

JGC

La partida ha sigut espectacular i ha tingut molta emoció. Adrián ha demostrat que es troba en un estat de forma espectacular; per la seua banda, Pasqual ha lluitat mentre les forces i les molèsties físiques que arrossega li han permès competir en igualtat de condicions.

L’inici ha sigut sorprenent. Pasqual s’ha apuntat el primer joc, però Adrián ha reaccionat de forma extraordinària i ha sumat 5 jocs consecutius en el seu caseller, establint un 25-5 que semblava augurar una ràpida victòria de qui arribava a esta cita com vigent subcampeón.

No obstant això, Pasqual ha aconseguit mantenir-se al marge dels dolors que li estan impedint rendir al màxim i ha pogut forçar l’empat a 25 amb una espectacular remuntada. El públic s’ha animat, la veure que la partida (que prometia molt) anava a rendir a l’altura de les expectatives creades. No debades s’enfrontaven el vigent campió (Pasqual) i el subcampió de la modalitat (Adrian).

El jugador de Museros ha temperat els nervis i ha aconseguit frenar la ratxa de Pasqual, apuntant-se de nou un joc (30-25) i Pasqual, al límit de les seues forces, no ha volgut rendir-se sense obtindre l’empat a 30. Però, a partir d’eixe instant ha minvat el seu rendiment, per l’esgotament acumulat, i Adrián (que està físicament com un bou) ha aconseguit els dos jocs que li han permès convertir-se en el campió del ‘Trofeu Milar’ de Frontó Individual.

La final de primera categoria ha obert la jornada, amb una sorpresa relativa: Alejandro de Paterna ha vençut a qui partia com favorit, Adrián de Quart de Poblet. En qualsevol cas, la igualtat ha presidit la partida i, després d’arribar-se a un iguals a 35, el jugador de Paterna s’ha imposat per 11 a 7, en el desempat, en una partida bellíssima i de gran qualitat tècnica, on han hagut moltes alternatives i grans remuntades.

Alejandro ha arrodonit així una gran temporada, després de vèncer en la fase final a Curro de Quartell, Boni de Vilamarxant i Adrian de Quart. El pròxim any podrà jugar en categoria especial amb els millors.

En segona categoria va vèncer Juanvi del Puig; en tercera categoria, Nacho de Foyos; en quarta categoria, Paco de Guadassuar; i en juvenils, Dani d’Alginet.

 

1 Comment

Deixar un comentari

El vostre correu no es publicarà.