Aquests són els festius per al 2023

9 d’Octubre a Riba-roja.

El Consell aprova el calendari laboral

El ple del Consell ha aprovat hui el decret pel qual es regula el calendari laboral d’aplicació en l’àmbit territorial de la Comunitat Valenciana per a l’any 2023.

S’estableixen 12 dies inhàbils a efectes laborals, retribuïts i no recuperables, i cada corporació local podrà afegir altres dos festius.

El Consell ha pres com a criteri bàsic el respecte a les festes que major tradició tenen en el conjunt de la nostra Comunitat Valenciana, afavorint “que el gaudi d’aquestes festes no supose un perjudici per a l’activitat econòmica de la Comunitat Valenciana sinó, al contrari, beneficie la competitivitat del conjunt de les empreses valencianes i repercutisca de manera positiva en l’ocupació”.

Així, s’estableixen com a festius el 6 de gener (Epifania del Senyor), 7 d’abril (Divendres Sant), 10 d’abril (Dilluns de Pasqua), 1 de maig (Festa del treball), 24 de juny (Sant Joan), 15 d’agost ( Asunción de la Verge), 9 d’octubre (Dia de la Comunitat Valenciana), 12 d’octubre (Festa Nacional d’Espanya), 1 de novembre (Tots els Sants), 6 de desembre (Dia de la Constitució), 8 de desembre (Immaculada Concepció) i 25 de desembre (Natividad del Senyor).

Aquest calendari laboral ha sigut sotmés a informe previ del consell tripartit per al desenvolupament de les relacions laborals i la negociació col·lectiva de la Comunitat Valenciana.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà