Amenábar rodarà la pel·lícula ‘El Cautivo’ a Anna, Bocairent i Buñol

Bocairent

Rodarà la seua pròxima pel·lícula entre abril i juny

El director de cinema Alejandro Amenábar rodarà la pràctica totalitat de la seua pròxima pel·lícula a la província de València. Concretament, es filmarà en els municipis d’Anna, Bocairent i Buñol, a més d’Alacant i algun altre emplaçament de fora de la Comunitat Valenciana.

Després de mesos de gestions, propostes de localitzacions i visites tècniques, Mod Produccions i el productor castellonenc Fernando Bovaira han concretat amb Film València –la Film comission de la Diputació de València- els escenaris dels tres municipis de la província de València en els quals es gravarà el llargmetratge entre els mesos d’abril i juny del pròxim any.

El Palacio de los Condes de Cervelló de Cervelló d’Anna, elscarrers de Bocairent i la plaça del Castell de Buñol han sigut les localitzacions seleccionades per la productora per a realitzar les gravacions a la província de València que seran escenari del nou projecte d’Amenábar: El Cautivo.

“Estem d’enhorabona. És un gran projecte que beneficiarà enormement a la província de València en l’aspecte econòmic i promocional, gràcies a la labor de projecció del nostre territori entre la indústria audiovisual nacional i internacional que realitza Film València, en col·laboració amb els ajuntaments”, ha destacat el diputat de Turisme, Pedro Cuesta.

“Un rodatge d’este caire implica la mobilització i utilització de nombrosos recursos i serveis locals en els municipis que l’acullen, a més de suposar una via de promoció única per a estos, un reclam de primer ordre que després es transforma en un creixement exponencial de visitants a la nostra província buscant eixe slocalitzacions, a més d’una nova promoció del territori entre la indústria audiovisual per a futursr odatges”, ha explicat.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà