Arranca ‘Eliescola de Famílies’

El programa Eliescola, l’escola pròpia de les famílies del municipi de l’Eliana, torna aquest nou curs escolar 2023/2024 amb un ampli programa d’activitats que pretén oferir les eines necessàries als pares i mares per a poder desenvolupar un espai segur en la llar, resolució de conflictes, comunicació, trencar amb estereotips, conéixer la realitat dels fills i filles, estar al dia en temes com xarxes socials o com utilitzar adequadament el mòbil.

Així, arrancarà el dijous 26 amb la xarrada ‘Famílies perfectes… famílies reals?’ en la qual s’abordaran les expectatives sobre com ser pares i mares, es treballarà el vincle cap als fills i filles, com tindre una adequada afecció i gestió emocional, així com fomentar l’autocura dels progenitors. Les persones interessades a participar poden fer-ho a través d’inscripció en el formulari.

Les formacions seran mensuals, gratuïtes, comptaran amb servei de ‘canguroteca’ i s’estendran fins al pròxim mes de maig. Així mateix, diverses sessions comptaran amb professionals de diferents associacions especialitzades, com ara: el Centre Dona de Yátova, la Guàrdia Civil o la Fundació Adsis.

L’edil d’Educació i Polítiques Socials, Eva Santafé, ha recordat que aquest serà el tercer curs d’una iniciativa que busca ajudar les famílies a educar els seus fills davant els nous reptes socials així com crear un espai de diàleg on intercanviar experiències.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà