À Punt ofereix aquesta nit en directe l’espectacle pirotècnic més gran d’Espanya

Imatge Marti Bug Catcher (Shutterstock).

Quatre castells simultanis a càrrec de la Pirotècnia Vulcano crearan un ‘crescendo’ continu

À Punt Radiotelevisió Valenciana retransmetrà aquesta nit en directe, només un minut després d’entrar en el nou any 2024, un “gran espectacle pirotècnic” amb el tret de quatre castells de focs artificials de forma simultanieja des de diferents punts de la ciutat de València.

Els presentadors Ximo Rovira i Àlex Blanquer, després de donar les campanades de la Plaça de l’Ajuntament de València i brindar pel nou any, donaran pas a un “esdeveniment únic mai fet a València o en una altra ciutat d’Espanya” que espera consolidar-se i “créixer cada any” amb vista a pròximes edicions, segons un comunicat d’À Punt.

En aquest espectacle es dispararan 2.000 quilos de pólvora per mitjà de 3.000 ordres de llançament, segons han indicat el regidor de Falles de l’Ajuntament de València, Santiago Ballester, i José Luis Giménez, gerent de la Pirotècnia Vulcano.

Tots dos asseguren que l’objectiu d’aquest espectacle, “el més gran d’Espanya”, és situar a València, com “la ciutat de la pólvora, a l’altura de Sidney, Dubai i Londres”.

Els focs es llançaran des del terrat de l’Ajuntament de València, i altres tres punts del vell llit del riu Túria: enfront de les Torres de Serrano, l’Estació d’Autobusos i la Ciutat de les Arts i les Ciències.

La programació especial d’À Punt començarà a les 22.30 hores en directe des del Palau de les Comunicacions, en la plaça de l’Ajuntament de València, i a les 22.50 hores hi haurà un especial Campanades 2024, de la mà d’Àlex Blanquer, Ximo Rovira i Óscar Tramoyeres.

A les 23.40 hores arribarà el moment més esperat de la Nit de cap d’any: les campanades des de la plaça de l’Ajuntament de València amb Ximo Rovira i Àlex Blanquer.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà