‘Els Verds’ es comprometen amb el Comerç Just

El Camp de Túria
Pura Peris, candidata a l’Alcaldia de l’Eliana amb la formació d’esquerres ‘Els Verds’, ha signat el compromís d’incorporar al seu programa electoral les propostes de la campanya llançada per ‘Ideas Comercio Justo’.

Pau Tineo

“Per ‘Els Verds’ no suposa cap esforç este compromís, ja que forma part del nostre ideari polític” va manifestar Peris mentre signava l’acord. “Per este motiu ens congratula que organitzacions com ‘Comercio Justo IDEAS’, a través de la Coordinadora Estatal de Comerç Just, animen a aquells i aquelles que volen representar a la ciutadania ho facen des de valors de solidaritat i justícia social”.

“En sintesí, es tracta de realitzar politiques públiques concretes que van des del suport a projectes de cooperació internacional que beneficien els grups de productors de països empobrits, fins a la incorporació de criteris ètics i de comerç just en els processos de contractació pública, aspectes que ‘Els Verds’ creiem han de formar part del quefer dels representants de la ciutadania, des que ocupen càrrecs públics”, va afegir la candidata.

“Ens agradaria que esta campanya tinguera una gran seguiment i un gran éxit, amb la qual cosa tots guanyariem” va concloure Pura Peris.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà